Zoek op postcode

Norway Coatings B.V.

Norway Coatings B.V.

8 / 10.0
(9 stemmen)
A.Hofmanweg 5a
2031BH Haarlem
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0237505740
Fax: (+31) 0237505739
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@norwaycoatings.nl
52.3903874.668593
9 4 8
Gemiddelde waardering uit 9 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Norway Coatings B.V. is de officiële importeur Benelux van Jotun producten uit Noorwegen. Hieronder volgen een viertal van onze speciale producten:

VISIR KLAR is een speciaal waterresistente primer met speciale toevoegingen om bescherming te bieden tegen blauwschimmel en zwarte fungicide. VISIR KLAR bindt losse houtvezels en zorgt voor een goede ondergrond voor het verdere verfsysteem. De speciale pigmentatie beschermt het hout tegen gevaarlijke UV-straling. Naast het stabiliseren van nieuw en/of onbehandeld hout impregneert de VISIR KLAR zeer goed.

JOTUN OPTIMAL is een watergedragen, dekkende beits voor buiten die de houtnerf zichtbaar laat. JOTUN OPTIMAL is zowel toepasbaar op hout als op steenachtige ondergronden en is uitermate geschikt voor toepassing op houtrijke gevelelementen zoals b.v. dakgootconstructies, dakkapellen, overstekken, rabatdelen, houtskeletbouw en houtstapelbouw. LET OP! 2010 VOC PROOF en 12 JAAR ONDERHOUDSARM.

TREBITT SUPERBEIS is een watergedragen transparante houtbehandeling voor buiten, welke is gebaseerd op, een unieke combinatie van alkyd/acrylaat en is versterkt met UV blokkerende componenten. Dit geeft een betere bescherming dan andere transparante producten. TREBITT SUPERBEIS is milieuvriendelijk met een laag VOS gehalte. TREBITT SUPERBEIS kan worden gebruikt op nieuw houtwerk, geperst geïmpregneerd hout en reeds behandeld hout. De TREBITT SUPERBEIS bevat bestanddelen om het hout te beschermen tegen schimmelgroei. TREBITT SUPERBEIS heeft een goede vloeiing en droogt snel. Gebruik als primer op nieuw hout de VISIR KLAR. LET OP! 8 JAAR ONDERHOUDSARM.

TREBITT TRANSPARANT is een halfthixotrope, transparante impregnering/houtstabilisator voor buiten gebaseerd op alkydhars, talolie en Chinese houtolie. De uitstekende indringing in de ondergrond zorgt voor een goede hechting. TREBITT kan toegepast worden op nieuw, voorheen gebeitst of geïmpregneerd hout en is uitstekend geschikt voor poreuze, hongerige ondergronden of verweerde oppervlakken. TREBITT kan tevens toegepast worden als compleet beitssysteem.

Kenmerken

Diensten:
Houtbeits
Transparante beits
Dekkende beits
Vloercoatings
Verf
Houtbescherming
Brandwerende verf
Coating
Impregnering
Beits

Plaats een review

In de buurt gevonden

B.G. van Wooning(8.4/10.0)0.3km
Haarlem - Robert Peereboomweg 5
 
 
De Haarlemse Houthandel(8.2/10.0)0.5km
Haarlem - Waarderweg 11B
Houthandel in: Deuren, Eiken, Isolatie, Kozijnhout, Multiplex, Tuinhout
 
 
Molenaar Haarlem(8.2/10.0)0.6km
Haarlemmerliede - Penningsveer 4
 
 
Almaas Parket(7.6/10.0)0.6km
Haarlem - Izaak Enschedeweg 36B
Diensten: Schuren, Traprenovatie
Houthandel in: Parketvloeren
 
 
Trappenindustrie Soest(7.6/10.0)0.7km
Haarlem - Conradweg 32C
Trappenindustrie Soest is al meer dan 25 jaar actief in de trappenwereld en levert u elke gewensten maatwerktrap.U vindt bij ons een gedegen advies ondersteund met een bezoek terplaatsen, 3-D tekeningen en een plattegrondtekening als bijlage bij de offerte. U weet dus precies wat u krijgt.Onze...meer...
Diensten: Freeswerk, Restauratie, Timmerwerkzaamheden, Zagen
Houthandel in: Hardhout
 
 
All Painting International(8.6/10.0)0.8km
Haarlem - Emrikweg 45
 
 
Trappenindustrie Soest(7.4/10.0)0.9km
Haarlem - Kuppersweg 63
 
 

Plaatsen in de buurt

Bloemendaal - Boesingheliede - Cruquius - Haarlemmerliede - Halfweg Nh - Heemstede - Lijnden - Santpoort-Zuid - Velserbroek - Zwanenburg
Houthandel Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden houthandel - Contact