Zoek op postcode

Floortec Leeuwis

8.4 / 10.0
(5 stemmen)
Roerdomp 19
5221HL Den Bosch
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0736311302
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtfloortecleeuwis@home.nl
51.7208275.2605
5 4.2043010752688 6 8.4
Gemiddelde waardering uit 5 stemmen

Kenmerken

Diensten:
Bewerken
Offerte
Schuren
Traprenovatie
Vloerverwarming
Webshop
Houthandel in:
Deuren
Eiken
Houtenvloer
Houtsoorten
Lamelparket
Laminaat
Parketvloeren
Plinten

Reviews

Plaats een review
|
helemaal blij met mijn oude nieuwe vloer
Super!!! Service, netheid, kwaliteit! Onze vloer heeft een geweldige metamorfose ondergaan. Eerst was hij donker bruin (oudbollig) en na een behandeling uitgevoerd door Leon Leeuwis ziet hij er modern white uit! Helemaal van deze tijd. Wat ik ook geweldig vond was dat er geen stof vrij kwam, altijd fijn als mensen schoon werken. Kortom echt een aanrader!
Kwaliteit, netheid, nakomen van afspraken, beleeft!
Geen !
Waardering:
5.0 10.0
|
Topservice
Leon heeft onze donkerbruine houten vloer geschuurd en op verzoek in een grijswitte wassing gezet. Vloer ziet er super uit. Prachtige strakke lichte vloer. Alles keurig netjes geregeld. Ik was verbaasd over het feit dat er bijna stofvrij is geschuurd. Kortom een aanrader.
goede service komt afspraken na schuren bijna stofvrij
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Floortec: prima gedaan !
In april 2011 heeft Leon Leeuwis, Floortec den Bosch onze eiken woonkamervloer geschuurd en in olie gezet. Leon kwam onze afspraak volledig na, de vloer werd geheel stofvrij geschuurd, en zag er na het aanbrengen van de olie weer als nieuw uit. Bovendien was Leon, naast een vakman, een klantvriendelijke ondernemer,die op een prettige wijze met onze vragen en wensen omging. Ook nu in augustus 2011 ligt de vloer er nog uitstekend bij. Kortom, we zijn zeer positief over Floortec, met name over Leon, en kunnen Floortec Den Bosch van harte aanbevelen.
vakmanschap-stofvrij schuren en een klantvriendelijke omgang.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Bedankt voor de geweldige service
Met verbazing heb ik de reactie van Mevr. K. Gommans gelezen. Ik kan niet meer stellen dan dat ik een meer dan positieve ervaring heb met de mensen van Floortec. Hun service ging verder dan ik verwacht had. De opmerking dat de lege blikken en het zaagsel moest worden weggegooid was bij ons vooraf bekend. Ook wij wilde onze oude vloer laten oplappen. Maar het advies was duidelijk en vakkundig. Het was geen verkooppraat maar gewoon een duidelijk verhaal waarbij wij op de plus en minpunten werd gewezen. Uiteidelijk hebben wij besloten om een nieuwe vloer te laten leggen in de gang en in de keuken. De huiskamer hebben we laten bewerken en alles ziet er spik en span uit! Wij zijn meer dan tevreden en raden deze organisatie een ieder aan. Hoewel we niet gevraagd hadden naar de reparatie van een vensterbank was zelf dat al kostenloos meegenomen. De man lachte vriendelijk en zei dat hij het lelijk vond als er een mooie vloer lag en een beschadigde vensterbamk erboven hing. Waar vind je dit soort service vandaag de dag nog? Van ons gewoon een dikke 10.
- Vakkundig - Oprecht - Goed advies - Goede service
Waardering:
5.0 10.0
|
ga wel naar FLOORTEC
Beste Miss Helaas staat hier een verhaal dat niet klopt dat door Miss op 29 aug is geschreven. Wij als Floortec kregen van een bedrijf ( nendels dienstverlening de opdracht om de vloer te schuren en te olie, dit bedrijf heeft de opdracht van Dolmans gekregen en die weer van de verzekering. Dus moet u niet zoals ik al eerder bij u heb aangegeven dat u niet bij Floortec moet zijn maar bij degene die de opdracht heeft verstrekt. Helaas heb ik tot op de dag van vandaag NOOIT een reactie gekregen over de vloer. Nu blijkt dat u naar 1,5 jaar eeen s een keer gaat informeren van hoe moet ik de vloer schoonhouden, ja dan snap ik dat de vloer ondertussen wel kaal is gelopen. Helaas worden nu de verkeerde personen wederom in een kwaad daglicht gezet wat dus echt niet terecht is . U moet bij de opdrachtgever zijn die zegt wat en hoe iets moet gebeuren en als er in onze offerte staat ( AFVAL BLIJFT BIJ KLANT ACHTER) moet u niet zo van die waanzinnige verhalen lopen te verkopen mevr K .Gommans dus nogmaals....het ligt niet aan Floortec , anders belt u mijn maar op u heeft mijn tel nummer
kwaliteit en Goede service en betrouwbaarheid van mensen
Waardering:
5.0 10.0
|
Ga aub niet naar floortec!
Ik heb hele slechte ervaringen met floortec. Dit bedrijf is na een schade ingezet door de verzekering om een houten vloer te herstellen. De vloer is opgeschuurd en ge-olied. Destijds hadden we al een discussie omdat het bedrijf alle afval in huis liet liggen. Lege blikken, volle zakken schuursel e.d. Wij moesten dit zelf maar weg gooien. Na ellendelange discussies over de mail hebben we het uiteindelijk zelf weg gegooid omdat het een maand later nog niet was geregeld (ze zouden steeds komen en kwamen dan niet opdagen). Een jaar later blijkt dat de vloer enorm slecht is behandeld. De olie is veel te dun aangebracht, vlekken zijn en blijven direct zichtbaar. We hebben contact opgenomen met het bedrijf zodat ze dit zelf kunnen bekijken en beoordelen. Afspraak gemaakt. Diezelfde dag ontvingen we een sms dat het niet ging lukken en dat hij 1,5 week later langs zou komen. Die dag is hij niet op komen dagen. We zijn er echt helemaal klaar mee en hebben er totaal geen behoefte meer aan om hier nog enige moeite in te steken, behalve iedereen te waarschuwen voor het waardeloze werk dat wordt afgeleverd en de nog veel slechtere service!
Geen
Afwerking Service Niet nakomen van afspraken
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Kauwenberg Houten Vloeren(8.2/10.0)0.8km
Den Bosch - De Bloemendaal 19
 
 
Artec Testnology - vochtmeters(6.6/10.0)1.5km
Den Bosch - Titaniumlaan 100
Artec Testnology levert een breed scale van test- en meetapparatuur. Ons deskundig team staat voor u klaar met vrijblijvend advies over o.a. vochtmeting in hout, houtproducten en vloeren. Voor iedere toepassing bieden wij een oplossing. Uit voorraad bieden wij de volledige Delmhorst vochtmeter...meer...
Diensten: Adviseren, Gereedschap, Offerte, Vloer leggen
 
 
V-Wood International(7.6/10.0)2km
Den Bosch - Rietveldenweg 54A
Diensten: Lijstwerk
Houthandel in: Houtproducten, Houtsoorten, Kozijnhout, Naaldhout, Plinten
 
 
Pontmeyer Den Bosch(7.6/10.0)2.4km
Den Bosch - Zandzuigerstraat 21-22
 
 
Jongeneel Den Bosch(8.0/10.0)3.1km
Den Bosch - Daviottenweg 19-21
 
 
Houtcoating Utrecht(7.6/10.0)3.2km
Den Bosch - Jagersheuvelstraat 28
 
 
Jansen Houten Vloeren(8.2/10.0)3.5km
Den Bosch - Harmoniepolder 27
 
 

Plaatsen in de buurt

Ammerzoden - Drunen - Elshout - Haarsteeg - Kerkdriel - Nieuwkuijk - Rosmalen - Velddriel - Vlijmen - Vught
Houthandel Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden houthandel - Contact